Xarxa Dos Control

Sage Summit Chicago 2016

Sage Summit Chicago Juliol 2016

Sage Summit 2016, Encén la teva passió
Més de 20.000 participants de tot el món es van reunir a Chicago (USA) del 25 al 28 de juliol per compartir la seva passió pels negocis, les seves experiències i casos d'èxit i on un altre any més Xarxa Dos Control va participar de forma activa i on totes les sessions giren entorn del creixement del teu negoci.
Importants personalitats del món dels negocis i de l'espectacle van participar en el Sage Summit i aportaran la seva experiència als assistents. Entre ells Manuel Martin, gerent de Xarxa Dos Control va tenir una participació especial amb la presentació de les noves APP's desenvolupades per Xarxa Dos Control i integrades amb les solucions SAGE, una de les grans novetats de Sage Marketplace.
Pròximament es publicaran algunes de les seves entrevistes però t'avancem un primer vídeo amb Luis Pardo, CEO de SAGE Spain:

 

Horari d'estiu

Horari d'estiu 2016

En Xarxa Dos Control aquest estiu no parem cap dia!


Aquest any no tanquem per vacances cap dia per poder oferir-te un servei continuat i estar tots els dies a la teva disposició.

Durant el mes de Juliol el nostre horari serà de 8:00h a 18:00h i a l'Agost el nostre horari serà de 8:00h a 15:00h. Tot l'equip segueix en guàrdia per ajudar-te en tot el que necessitis.

A partir de Setembre el nostre horari tornarà a ser de 9:00h a 19:00h.

Aprofitem per desitjar-te unes bones vacances!

   

Sage Summit Chicago Juliol-2016

Sage Summit Chicago Juliol 2016

Sage Summit 2016, comença el compte enrere

Ja ha començat el compte enrere per al gran esdeveniment Sage Summit 2016, el major esdeveniment del món dedicat als emprenedors, autònoms i les pimes.

Més de 20.000 participants de tot el món es reuniran a Chicago (USA) del 25 al 28 de juliol per compartir la seva passió pels negocis, les seves experiències i casos d'èxit i on un altre anys més Xarxa Dos Control participarà de forma activa i on totes les sessions giren entorn del creixement del teu negoci.

   

APP Imputació d'hores

Nova APP Imputació d'hores


En Xarxa Dos Control i Cloud Control Solutions seguim desenvolupant noves APP’s amb noves idees i aplicacions fruit del nostre treball i creativitat per desenvolupar productes que donin resposta a les necessitats reals del teu negoci.

T'avancem en primícia que en els propers dies ja estarà disponible la noves APP Imputació d'Hores, que al costat de les APP de Notes de Despeses i la APP de Gestió de Vacances d'empleats, completen la nova col·lecció de APP’s al servei de tots els clients Sage. Treballem per connectar el teu negoci a l'era digital, oferint-te solucions flexibles i adaptades a la teva empresa que complementen la teva ERP i facilita el treball de tots els empleats.

La nova APP Imputació d'Hores, permetrà rebre les imputacions d'hores en el ERP automàticament, consultar-les i assignar-les de forma senzilla, resolent les incidències amb major rapidesa i eficàcia. També permet consultar el calendari amb visió d'imputacions, triant vista diària, setmanal o mensual.

   

Llançament Sage Marketplace

Llançament Sage Marketplace

Sage anuncia el llançament mundial del seu Marketplace per ISVs amb la participació activa de les noves solucions APP’s de Xarxa Dos Control i Cloud Control Solutions.


Sage, líder mundial en sistemes integrats de gestió, nòmina i pagaments, ha llançat ja mundialment una nova plataforma global per a Proveïdors de Sotware Independents (ISV). A través d'aquest Marketplace, Sage facilita als ISV l'accés a diferents add-on desenvolupats per als productes de la companyia. És per això que ja Dos Control fruit d'aquest acord ja està present amb la seva nova col·lecció de APP’s al servei de tots els clients Sage.

   

Pàgina 1 de 4

«IniciAnterior1234SegüentFinal»