sage murano: erp gestió empresa

Sage Despatxos Professionals

Sage Despatxos Professionals disposa d'un ampli catàleg de solucions per a la gestió del despatx que contempla totes les seves àrees: Comptable, Fiscal, Financera i Laboral, a més d'una solució única per a la Gestió Interna del Despatx.

Amb la solució “Sage Despachos” li acompanyem en el ritme de creixement que el seu despatx necessita. Per això disposa de solucions orientades a despatxos de totes les grandàries i necessitats, des dels més petits amb aplicacions de comptabilitat, laboral, etc. fins als més grans amb l'aplicació “Sage Despachos”. Creixem amb vostè, perquè sempre pugui donar al seu client el servei que mereix i pugui ajustar així el seu sistema de gestió a les seves necessitats

 

 

Presentem a continuació un estudi realitzat amb les dades recollides del sector, durant el passat any 2011:

 

 

Vol saber més? Accedeixi ara a la seva demostració personalitzada!!

 

 

Sage - La solució

Sage Retail és la solució de Sage dissenyada per al Comerç, que resol de forma integrada les necessitats de les diferents àrees, amb una àgil gestió del procés de venda més un complet tractament de la Gestió de Compres a proveïdors i el control del Magatzem.

Destaca per la seva facilitat d'ús, total integració entre les funcionalitats del front-office i del back-office, potents capacitats de generació d'informes, personalització a les necessitats del comerç i facilitats d'integració amb altres solucions del mercat, especialment comptable-financeres de Sage com són ContaPlus, Logic Class o X3.

Sage Retail està orientat al comerç en general, però per les seves característiques avançades, especialment en els quals a comunicacions es refereix, s'adapta principalment a:

  • Cadenes de Tendes que precisin funcionalitat avançada en el Front-Office i una gestió comercial integrada en el Back-Office.
  • Xarxes de franquícies.
  • Magatzems o centres comercials de grandària mitjana.
  • Petita Empresa, comercial o de fabricació, amb necessitats de venda directa al públic.

Sage

 

Sage CRM

Sage CRM és una aplicació fàcil d’utilitzar, pensada per a les petites i mitges empreses, que permet accedir instantàniament a tota la informació sobre els clients que comparteixen els diferents departaments de la companyia, per vendre, comunicar i atendre als clients amb més eficàcia.

La solució consta de 3 mòduls (Sage CRM):

Automatització de la Força de Vendes: mòdul principal que abasta totes les funcions que necessita el personal de vendes per realitzar el seu treball (agendes, informes, previsions, contactes, llistes de treball, etc.).

• Màrqueting Avançat: per controlar i analitzar les campanyes de màrqueting.

• Suport al Client: per realitzar un seguiment exhaustiu de totes les activitats relacionades amb el servei postvenda i la resolució d'incidències.

Existeixen dues edicions es Sage CRM: Estàndard, que incorpora el mòdul principal d'Automatització de la Força de Vendes; i Premium, que a més inclou els mòduls de Màrqueting Avançat i Suport al Client.

Avantatges Principals de Sage CRM

• Arquitectura 100% web.
• Integració amb Office i sincronització amb correu Outlook.
• Àmplies possibilitats de personalització a nivell de pantalles, taules, camps, informes, etc.
• Multi-plataforma: SQL Server, Oracle i DB2.
• Connexió a través de PDA, Pocket PC i altres dispositius mòbils.
• Versió “SOLO” amb rèplica de dades.
• CTI compatible amb centraletes TAPI.
• Fluxos de processos.
• Biblioteca de documents.

 

Sage CRM - La millor elecció

IMPORTANT: Ara totes les prestacions del complet Sage CRM s'uneixen i s'amplien juntament amb les del ERP Sage Murano: Sage CRM & Sage Murano és la integració que tots estàvem esperant.

 


 

Sage 100

La solució de gestió integral per créixer sense límits.
Creix amb Sage 100, la solució senzilla, eficaç i competitiva

Sage 100 és el primer ERP estàndard que integra totes les àrees de gestió de l'empresa. Una solució de gestió integral, obtinguda des de l'experiència d'un líder que compta amb 35 anys treballant al costat de la PIME, per créixer sense límits. Sage 100 s'ajusta a les necessitats particulars del seu negoci. Més de 600.000 usuaris en tota Europa i més de 20.000 a Espanya, avalen ja a Sage 100 com el ERP estàndard.

El creixement amb sentit, back-office Sage 100

Tots els processos organitzatius que configuren l'entramat del negoci i donen forma al mateix, però amb els quals el client no entra directament en contacte, estan perfectament gestionats per optimitzar la base de gestió.

Gestió 100
Compres, vendes, magatzems, fabricació i serveis

Comptabilitat i Finances 100
Àrea comptable, analítica pressupostaria i obligacions

Gestió Laboral 100
La nòmina i la gestió dels Recursos Humans

Anàlisi de Negoci 100
Visió global d'indicadors de negoci

Sage CRM
Agilitat i eficiència en la relació amb els clients

La millor imatge per a l'empresa, front-office Sage 100

Sent conscients de la vital importància de la gestió del front-office per a la bona marxa del teu negoci, amb Sage 100 pots abastar tots i cadascun dels aspectes de la gestió front-office que entren en contacte directe amb el client.

TPV 100
Per a la gestió de comerços i punts de venda

i-Commerce 100
El comerç electrònic, la tenda virtual i la publicitat en Internet

Factura electrònica
Estalvi de costos i simplificació del procés administratiu de facturació

Sage 100, adaptació a les teves necessitats

 

 

Sage 100 i7 ja està disponible!

 

Ja disposem de la versió i7 de Sage 100 en model de llicència i pagament per ús.

Amb el seu ERP Sage 100 i7, Sage estrena un nou model de comercialització que, a més del tradicional pagament per llicència, permetrà el sistema de subscripció segons el mòdul, responent així a les necessitats concretes de cada usuari.

En el seu esforç per apropar la tecnologia a les PIMES espanyoles, Sage ha llançat de la versió i7 del ERP Sage 100, solució que, a més d'incorporar novetats funcionals i de usabilitat, es podrà adquirir sota la modalitat de pagament per ús o subscripció, a més del pagament per llicència tradicional.
Sage 100 i7

Sage 100 i7: el nou model de subscripció està dirigit a totes aquelles empreses que vulguin pagar per l'ús que realitzen de la solució a cada moment, però disposant dels avantatges de tenir l'aplicació instal·lada en local. A més, el sistema de subscripció permet el model mixt de pagament per llicència o subscripció segons el mòdul del ERP Sage 100 i7, adaptant-se als requeriments dels usuaris.

Entre les millores incorporades per Sage 100 i7 destaquen el seu disseny més ergonòmic, la qual cosa suposa una major productivitat en accedir de manera més ràpida a les funcions principals; la millora en la conciliació bancària entre les anotacions comptables i bancaris; la nova gestió de projectes, signatura Xades, gestió de venciments per data expedició i/o operació, entre altres prestacions, a més dels mòduls connectats com a Obligacions Legals 100, Anàlisis de Negoci i l'enllaç amb Sage CRM.

L'ERP de Sage ve acompanyat del servei “Sage Contigo”, un àrea de suport des de la qual els usuaris de Sage 100 i7 podran obtenir tota la informació sobre els mòduls que utilitzen, veure i descarregar les últimes versions disponibles i accedir a tota la documentació existent, entre altres opcions.

Nosaltres implantem, actualitzem i l’assessorem sobre la nova versió Sage 100: Sage 100 i7.

A més, amb nosaltres pot disposar de Sage 100 i7 en Cloud Computing, allotjat en el núvol .

Informi's de tot referent al nou Sage 100 i7 posant-se en contacte amb nosaltres.

 

Sage ERP X3


És un software de gestió empresarial complet per a mitjanes i grans empreses.

Es tracta d'una solució pensada per afrontar els més elaborats processos de negoci, sense perdre per això la seva efectivitat quant a costos, la seva facilitat d'ús i la seva rapidesa d'implantació.

Una solució internacional
Sage ERP X3 és una solució multi-empresa eficaç, que permet treballar a través de gran varietat d'idiomes, divises, empreses, ubicacions i legislacions. Allà on planifiqui establir la seva presència empresarial, disposarà d'una solució ERP fàcil d'implementar en múltiples ubicacions i mercats, com un programari de gestió específicament dissenyat per a aquest país.

Un sistema ERP únic
Sage ERP X3 integra tota la informació i els processos de negoci de l'empresa en un únic sistema de programari i base de dades, permetent que els usuaris obtinguin una visió completa de la seva activitat en temps real, independentment del lloc on han estat creades o emmagatzemades les dades. El sistema gestiona les operacions de Finances, Vendes, Inventaris, CRM, Compres i Producció de forma global i racionalitza tots els processos de la companyia.

La solució ERP internacional per a les mitjanes i grans empreses

Cada dia, la seva empresa afronta el desafiament de transformar les dades en coneixement. El volum d'informació a processar creix diàriament, mentre que el temps i els recursos són cada vegada més limitats. Com podria fer servir de forma més eficaç la informació en la seva empresa?

Sage ERP X3 ofereix la solució perfecta.la única forma d'aconseguir l'èxit a llarg termini és usant un ERP complet per a la planificació i el control de tots els recursos de la companyia. Es tracta d'una solució que ofereix una imatge clara sobre el negoci, en integrar la totalitat dels processos de gestió. Qualsevol altre ERP que manqui d'aquestes característiques simplement no resultarà rendible a llarg termini.

•    Sage X3 ofereix tots els beneficis d'una moderna solució ERP sense cap dels seus inconvenients habituals. Moltes altres solucions ERP resulten massa complexes i rígides. Sage ERP X3 proporciona senzillesa, flexibilitat i escalabilitat en una solució completa de principi a fi.

•    Sage X3 és un producte dissenyat per a les mitjanes i grans empreses. Es tracta d'una solució completa 100% Web que proporciona funcionalitat estàndard amb comptabilitat financera integrada i un suport en tots els mercats internacionals. Sage ERP X3 ofereix una combinació única en el seu abast i diversitat, ajudant a organitzar millor els processos interns de l'empresa i, també, a controlar la informació que s'intercanvia amb socis externs, com a clients, proveïdors o subcontractes.

•    Sage X3 fa que la seva empresa sigui més flexible i que pugui respondre més ràpidament a les noves exigències del negoci, perquè empleats i col·laboradors puguin afrontar millor els canvis de mercat.

- Més que una eina, Sage ERP X3 constitueix la base per mantenir i desenvolupar la capacitat competitiva d'una organització en qualsevol part del món.

Sage X3 - Demani més informació