APP Imputació d'hores

Nova APP Imputació d'hores


En Xarxa Dos Control i Cloud Control Solutions seguim desenvolupant noves APP’s amb noves idees i aplicacions fruit del nostre treball i creativitat per desenvolupar productes que donin resposta a les necessitats reals del teu negoci.

T'avancem en primícia que en els propers dies ja estarà disponible la noves APP Imputació d'Hores, que al costat de les APP de Notes de Despeses i la APP de Gestió de Vacances d'empleats, completen la nova col·lecció de APP’s al servei de tots els clients Sage. Treballem per connectar el teu negoci a l'era digital, oferint-te solucions flexibles i adaptades a la teva empresa que complementen la teva ERP i facilita el treball de tots els empleats.

La nova APP Imputació d'Hores, permetrà rebre les imputacions d'hores en el ERP automàticament, consultar-les i assignar-les de forma senzilla, resolent les incidències amb major rapidesa i eficàcia. També permet consultar el calendari amb visió d'imputacions, triant vista diària, setmanal o mensual.

 

Aquestes imputacions podran anar enllaçades pròximament amb Projectes, CRM Postvenda i Expedients segons les teves necessitats, i facilitant els processos a tots els participants, amb major productivitat i resolució d'incidències i comptant amb total seguretat d'accés individualitzat.

Si t'interessa rebre més info emplena el nostre formulari de contacte o crida'ns i t'informarem sense compromís.


Add comment


Security code
Refresh