Xarxa Dos Control

Sage Forum 2016

Sage Forum 2016

Els assistents han pogut presenciar fòrums de debat sobre el món emprenedor, la transformació digital del negoci o els nous models de gestió del talent.


Tenint en compte la transformació digital en la qual està immers el mercat empresarial, l'objectiu de la trobada ha estat ajudar a descobrir i desenvolupar tot el potencial de les pimes i emprenedors espanyols per al creixement i èxit del seu negoci a través de les eines tecnològiques de gestió més innovadores. Durant la jornada els assistents han tingut la possibilitat de nodrir-se de l'experiència d'empreses d'èxit a través d'un ampli programa de ponències, fòrums de debat i activitats de networking.

 

Nova APP Gestió de Vacances d'Empleats

Descobreix la nova App de Gestió de Vacances d'Empleats


Et presentem en primícia la propera APP que estem desenvolupant: APP Gestió de vacances d'empleats, en breu estarà disponible ja per a tots els nostres clients amb contracte de manteniment actiu. Màxima integració amb les teves solucions SAGE.


   

Factura electrònica ja disponible des de Sage Murano

Factura electrònica ja disponible des de Sage MuranoNecessites la Efactura? Descobreix la EFactura des de Sage Murano, tot són avantatges

"Les empreses ja han estalviat més de 458 milions d'euros"
Descobreix tots els beneficis de passar-se al format de factura electrònica i el que necessites per adaptar el teu negoci!
Des de 2015, és obligatori per a tots els negocis que treballin per a l'Administració Pública i per a les factures que superin els 5.000€

Des de Xarxa Dos Control ja ho tenim tot preparat per beneficiar-te i adaptar-te a la I-Factura: reducció de costos, augment de la seguretat en la gestió del teu negoci...

   

Nova APP Nota de Gastos

app


Descubreix la nova App Nota de gastos

Et presentem la nova APP Nota de Despeses, disponible ja per a tots els nostres clients amb contracte de manteniment actiu.
En Xarxa Dos Control seguim la nostra constant iniciativa per desenvolupar solucions al servei dels nostres clients. Descobreix la col·lecció de solucions APP, integrades amb les solucions SAGE, fruit d'un important acord tecnològic amb Sage, desenvolupades per millorar els processos del teu negoci.

app dos control

   

Nou acord estratègic amb Sage

¡Nou acord estratègic amb SAGE!

Benvinguts a un nou escenari de serveis 

Fruit de l'acord entre Sage i Xarxa Dos Control et donem la benvinguda a un nou escenari de serveis.


Des d'ara, gestionarem a través de Sage la facturació del teu servei de manteniment i/o subscripció de les solucions de Sage. Xarxa Dos control continuarà sent el teu aliat tecnològic atenent-te com habitualment treballàvem.

En aquesta línia aprofitem per avançar-te en primícia que durant els propers mesos posarem a la teva disposició nostra nova col·lecció de solucions APP, integrades amb les solucions de Sage, fruit d'un important acord tecnològic amb Sage i desenvolupades per millorar els processos del teu negoci.

Així mateix, durant els proper dies rebreu notícies amb moltes novetats i millores en els nostres serveis que esperem siguin de gran utilitat i interès.

   

Pàgina 2 de 4

«IniciAnterior1234SegüentFinal»