Xarxa Dos Control

Servei d'Asistencia Sage Preus

Servei d'Assistència Solucions Sage: Congelem els preus

Suport i Assistencia Sage

Des de Xarxa Dos Control al Núvol ens complau comunicar als nostres clients, i futurs clients, que per aquest any 2013 hem decidit mantindre l'estructura de preus de l'any passat.

Donades les circumstàncies actuals que vivim, el compromís de Xarxa Dos Control al Núvol és clar: Apostem pels nostres clients i malgrat l'increment habitual de l'IPC, hem decidit un any més i per aquest 2013 no pujar els preus en la nostra tarifa de serveis.

Necessites fer un desenvolupament a mesura, parametritzar informes, automatitzar i optimitzar processos, noves sessions de formació per als teus empleats per treure-li partit al teu ERP, ...?

Disposem d'un gran equip especialitzat que posa al teu servei tots els seus coneixements per ajudar-te en el teu dia a dia. Consulta'ns i t'informarem sense compromís.

Recorda que també disposem de descomptes especials en bons per hores. Aprofita'ls per millorar els recursos de la teva empresa.

Amb aquest compromís pretenem contribuir amb el nostre petit granet de sorra a una més ràpida recuperació i estabilització de l'economia i aportar competitivitat al teu negoci.

Agraint una vegada més la confiança que véns dipositant en els nostres productes i serveis, aprofitem l'oportunitat per saludar-te molt atentament.

Moltes gràcies!
SAGE Suport i Assistencia 

Dpt. Màrqueting - Xarxa Dos Control SAGE Platinum Partner

 

Gran Exit del Fòrum del Núvol Empresarial a Girona

Gran èxit d'assistència al 1er. Fòrum Tecnològic de Girona

Forum Tecnologic Empresarial

 

El passat 20 de Novembre varem celebrar al Parc Tecnològic de Girona el 1er. Fòrum Tecnològic Empresarial. Pots descarregar la presentació en pdf aquí.

Més de 90 empreses van assistir a la primera jornada Cloud celebrada a Girona.

El passat 20 de Novembre, organitzada per Xarxa Dos Control (el referent de Sage a Girona), va tenir lloc a l'auditori de la Universitat de Girona la primera trobada al Núvol, on els ponents van exposar la seva visió sobre es noves tecnologies i la seva contribució, a l'estalvi de costos i la millora de la competitivitat de les Pimes.

L'esmorzar tecnològic al núvol va comptar amb la participació de l'Excm. Sr. Alcalde de Girona, Carles Puigdemont, el Vicepresident de Cambra de Comerç de Girona, Jaume Fàbrega, el Director General de Sage Solucions Empresarials, Andreu Vilamitjana, el Soci i BDM de eyeOs Llorenç Vàlles i per últim, el Director General de Xarxa Dos Control, Manuel Martín.

Ponents Forum Empresarial Girona

 

A la jornada, entre d'altres es va donar a conèixer Sage Murano i els diferents formats d'accés, com l'adquisició, i, la subscripció de llicències, així com la instal·lació en un entorn Cloud. Solucions que s'adapten a la realitat de cada negoci, contribuint a optimitzar els recursos, millorar la competitivitat i gestionar els costos, pagant pel que realment es necessari en cada moment.

 

 

  

Forum Tecnologic EmpresarialL'Excm. Sr. Alcalde de Girona, Carles Puigdemont, va realitzar una reflexió sobre la importància de les Xarxes Socials dins de la societat actual.

 

El Vicepresident de la Cambra de Comerç de Girona, Jaume Fàbrega, va presentar dades de les empreses de Girona destacant que el 90% són Pimes d'entre 1 i 10 treballadors, destacant que: "Per garantir l'estat del benestar necessitem un fort i dinàmic teixit empresarial; només així aconseguirem generar ocupació i pagar el deute. La sortida a la crisi serà possible en la mesura en què se'n surtin les 57.971 empreses que hi havia a les nostres comarques en data 1 de gener de 2012"

 

El Director General de Sage Solucions de Gestió Empresarial, Andreu Vilamitjana, va parlar de Sage al món, a l'Estat i a Catalunya, fent èmfasi en l'aposta de Sage a Catalunya, amb els centres de R+D de Sant Cugat i Lleida.

 

Llorenç Vallès de l'empresa eyeOS va mostrar com a través del Cloud tot es possible, mostrant-nos com des d'un entorn web, podem gestionar arxius, eines de col·laboració i aplicacions sense duplicitat de dades. " Girona és un entorn propici a l'entrada de les noves tendències tecnològiques, el Fòrum ha tingut bona acollida i esperem que aquest sigui el primer de molts "

Finalment Manuel Martín, Director General de Xarxa Dos Control, va presentar les diferents solucions ERP que existeixen en el entorn Cloud. "El Fòrum ha estat un èxit, hem constatat que les empreses de Girona són conscients de la necessitat d'incorporar les últimes tecnologies als seus negocis, per tal de millorar la competitivitat. Solucions com els ERP de SAGE en un entorn CLOUD van ser molt ben rebudes, ja que posen a la seva disposició l'accés als millors recursos pagant mensualment només pel que usen. Ara, per fi poden dedicar-se a gestionar les seves empreses amb les millors eines, sense haver de preocupar-se per la informàtica"

Opinió d'alguns assistents:

Santiago Cancela de OKM: "La meva preocupació sobre el sistema Cloud era la inseguretat de la protecció de les dades, però aquest fòrum m'ha ajudat a confiar-hi i plantejar-se'l com l'alternativa real pel seu negoci"

 

Rubèn de Tekktia: "El fòrum ha sigut molt interessant, han explicat temes molt concrets de les aplicacions en Cloud , que són fàcils d'aplicar, amb total seguretat de les dades i sense inversions inicials en l'adquisició del software. "

 

  

Software de Gestio Girona

 

Una oportunitat per millorar la competitivitat del teu negoci
T'imagines pujar la teva empresa al núvol des de 35 € al mes i oblidar-te de pagar hardware, antivirus, llicències de xarxa, manteniments, actualitzacions, còpies de seguretat, etc...?

Descobreix Cloud Control Solutions, la solució per pujar la teva empresa al núvol

Si no vas poder assistir al Fòrum però t'interessa conèixer les solucions al núvol, emplena el següent formulari i descarregat la presentació en format .pdf, és gratuïta i sense compromís, si ho prefereixes pots trucar-nos i estudiarem la solució més rentable per a la teva empresa: 902.18.80.28 (contactar) o envia'ns un correu a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

contacte

   

Treballar al núvol

Treballar al núvol

Invitació. 20 de novembre 2012

Vine a conèixer com pujar la teva empresa al núvol:
1er. Fòrum Tecnològic del Núvol Empresarial a Girona

Una oportunitat per millorar la competitivitat del teu negoci

Organitzat per Xarxa Dos Control, el referent de Sage a Girona. Comptarem amb la participació de l'Excm. Sr. Alcalde de Girona, Carles Puigdemont, el Vicepresident de Cambra de Comerç de Girona, Jaume Fàbrega, el Director General de Sage Solucions Empresarials, Andreu Vilamitjana, el Soci i BDM de eyeOs Llorenç Vallès i per últim amb el Director General de Xarxa Dos Control, Manuel Martín.

T'esperem. Reserva ja la teva plaça és gratuïta i sense compromís:
- 20 de novembre a Girona (vull reservar plaça)

treballar al núvol

 

T'imagines pujar la teva empresa al núvol a partir de 85 € al mes i oblidar-te de pagar llicencies, manteniments, actualitzacions, hardware, antivirus, còpies de seguretat, etc...? Això es el núvol

 

Parlarem sobre el futur que ens espera i el nou model de negoci, aquest que està a la xarxa, i fa ús dels smartphones per a la seva activitat professional i com a Sage i Xarxa Dos Control, et volem ajudar a estalviar costos i millorar la competitivitat del teu negoci, aportant solucions eficients a les teves necessitats, optimitzant els recursos i els costos amb la nova modalitat de pagament per ús, amb total flexibilitat i llibertat que la teva empresa necessita, mes a mes. 

Dedica el teu temps a gestionar el negoci i millora la productivitat amb les noves tecnologies i els Serveis al Núvol. 

La implantació dels recursos CLOUD i les eines de gestió empresarial més avançades, son entre d?altres, algunes de les claus estratègiques que posem a l?abast de la teva empresa, per tal de incrementar la competitivitat aprofitant les oportunitats que aporten els nous recursos tecnològics.

solucions sage girona 

Què pots trobar al núvol?

 

Inclou llicencies + manteniment, hardware, còpies de seguretat, actualitzacions, antivirus, servidor de correu, accés a MS Office i molt més. Disponible des de qualsevol lloc, les 24 hores del dia i amb qualsevol dispositiu que pugui connectar-se a Internet. 

T'esperem. Reserva ja la teva plaça és gratuïta i sense compromís: 

- 20 de novembre a Girona: (vull reservar plaça)
(vull veure la agenda i els ponents)

 

Vine a la presentació per saber més, es gratuïta i sense compromís. Si desitges confirmar la teva assistència emplena el següent formulari o truca'ns al 902.18.80.28

Xarxa Dos Control


   

Software de Gestió Girona

Software Girona

Vine a conèixer l'evolució dels recursos informàtics empresarials

Organitzat per Xarxa Dos Control, el referent de Sage a Girona
Una oportunitat per millorar la competitivitat del teu negoci
(vull reservar plaça).


Descobriràs com les noves tecnologies poden ajudar-te a millorar la productivitat del negoci, centrant els teus esforços en gestionar-lo en uns moments com els actuals. Implantar les eines de gestió empresarial més avançades, combinades amb noves tecnologies com els sistemes CLOUD, son entre d'altres, algunes de les claus estratègiques que posem al teu abast per incrementar la competitivitat de la teva empresa.

Iniciarem la jornada prenent un Cafè a les 9:30, abans d'endinsar-nos en les intervencions dels nostres convidats, que seran els responsables de desvelar-nos les claus de l'economia i el futur de la tecnologia a Girona.

A partir de les 9:45 avançarem amb el torn d'intervencions:

"Societat Gironina i Xarxes Socials": per Carles Puigdemont (Excm. Sr. Alcalde de Girona)
"Situació i futur empresarial a Girona": per Jaume Fàbrega (Vicepresident de Cambra de Comerç de Girona)
"Sage, referent del software empresarial a Catalunya": per Andreu Vilamitjana (Director General de Sage Solucions Empresarials)
"L'evolució tecnològica i el nou client 2.0": per Llorenç Vallès (Soci i BDM d'eyeOs)
"Les solucions al núvol i la competitivitat": per Manuel Martín (Director General de Xarxa Dos Control)

Forum Tecnologic Empresarial - GironaFòrum obert i col·loqui amb els ponents per demanar-los la seva opinió sobre qualsevol qüestió que us interessi.

Finalitzarem a les 11:00 servint un Cafè amb pastes, i tant els ponents, com el personal de Xarxa Dos Control, estarem a la teva disposició per tractar personalment qualsevol punt de interès que considereu.

A partir d'aquest moment i en la mateixa sala on servirem el Café, tindreu al vostre abast quatre àrees de producte, per tal de conèixer de primera mà les característiques de les solucions empresarials de Sage, on trobareu respostes per a cada sector, mida de negoci o capacitat d'inversió.


T'esperem. Reserva ja la teva plaça és gratuïta i sense compromís:

- 20 de novembre a Girona (reservar plaça)
- Presentació personalitzada a la teva empresa (demanar visita)

Coneix els Serveis al Núvol, amb una visió pragmàtica de les oportunitats que ofereix i com encaixa amb la proposta de l'ERP com un recurs empresarial rendible i competitiu a l'hora.

Parlarem sobre el futur que ens espera i el nou model de negoci, aquest que està a la xarxa, cerca, compara, avalua per internet i fa ús dels smartphones per a la seva activitat professional.

També explicarem com a Sage i Xarxa Dos Control, ho hem preparat tot per facilitar-te l'evolució i com protegir la teva inversió quan les teves aplicacions no cobreixin les teves necessitats actuals, ho tenim tot a punt pel canvi segur.

Vine a la presentació per saber més, sense compromís. Si desitges confirmar la teva assistència emplena el següent formulari o truca'ns al 902.18.80.28.

Xarxa Dos Control Girona

Sage Solucions Girona

   

Xarxa Dos Control: SAGE a Girona

Totes les Solucions SAGE de primera mà a Girona

Sage Girona

 

Sage anomena Xarxa Dos Control, el seu distribuïdor de referència a la província de Girona
Des d'aquest mes d'octubre els clients de Sage estan d'enhorabona.

Xarxa Dos Control es una companyia de Girona, avalada per una trajectòria de més de 25 anys d'experiència treballant amb el productes de Sage i la distinció SAGE Platinum Partner. Sorgida de la fusió de Xarxa Control i Dos Control, els principals distribuïdors de Girona i Barcelona respectivament, compta amb un ampli equip de professionals especialitzats i certificats en tots els productes de Sage.

Girona disposa a partir d'ara amb Xarxa Dos Control, del primer distribuïdor que treballa amb la totalitat de productes de Sage, inclosos els de l'antiga Logic Control, posant a l'abast de les Pimes el conjunt de solucions de Sage (ERP, CRM....). Des d'avui totes les solucions Sage les pots contractar en compra o lloguer, com et convingui per gestionar el teu negoci, sense limitacions de volum de facturació, capacitat d'inversió, internacionalització, etc.

Amb SAGE i Xarxa Dos Control tens a la teva disposició "Cloud Control Solutions" la resposta als nous reptes tecnològics actuals.

"Cloud Control Solutions", posa a disposició de les Pimes, una solució informàtica integral, que et permetrà dedicar el teu temps a gestionar el negoci:


- Treballant amb el productes ERP de Sage en el núvol (Cloud), disposes dels recursos que necessites, sense preocupar-te de processadors, capacitat de discs, antivirus, còpies de seguretat, actualització i manteniment de versions, etc.

- Tindràs accés a la teva informació des de qualsevol lloc, les 24 hores del dia i amb qualsevol dispositiu que pugui connectar-te a Internet.

Es el moment de deixar d'invertir en Hardware, Sistemes operatius, firewall, etc., ara per només una quota mensual, tindràs al teu abast els recursos que la teva empresa necessita.

software sage

Descobreix el que pots fer amb les aplicacions empresarials de SAGE

A Xarxa Dos Control et volem ajudar a estalviar costos i millorar la competitivitat del teu negoci, aportant solucions eficients a les teves necessitats, optimitzant els recursos i els costos amb la nova modalitat de pagament per ús. Ara pots escollir, amb total flexibilitat i llibertat els recursos que la teva empresa necessita, mes a mes, pots canviar sense compromís, treballant amb els millors recursos i el millor equip. Contractant Cloud Control Solutions, tindràs accés als serveis Easy Host i Sage Subscripció.

Suma-li els avantatges de Cloud Control Solutions.
Ja pots comprar o llogar. Escull la millor opció pel teu negoci.
Xarxa Dos Control posa al teu abast la millor solució per gestionar la teva empresa.(+info)

Contacte XarXa Dos Control

Si vols saber-ne més, omple sense compromís el següent formulari o truca'ns al 902.18.80.28 o escriu un correu a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

 

   

Pàgina 4 de 4

«IniciAnterior1234SegüentFinal»