Factura electrònica ja disponible des de Sage Murano

Factura electrònica ja disponible des de Sage MuranoNecessites la Efactura? Descobreix la EFactura des de Sage Murano, tot són avantatges

"Les empreses ja han estalviat més de 458 milions d'euros"
Descobreix tots els beneficis de passar-se al format de factura electrònica i el que necessites per adaptar el teu negoci!
Des de 2015, és obligatori per a tots els negocis que treballin per a l'Administració Pública i per a les factures que superin els 5.000€

Des de Xarxa Dos Control ja ho tenim tot preparat per beneficiar-te i adaptar-te a la I-Factura: reducció de costos, augment de la seguretat en la gestió del teu negoci...Què és la factura electrònica?

La factura electrònica és un document tributari transmès per mitjans telemàtics per l'emissor i es conserva en suport informàtic pel que és possible la seva consulta i impressió a qualsevol moment. Conté les dades de proveïdor i es genera mitjançant un programari informàtic en format electrònic que substitueix al document en versió en paper.
El seu format electrònic facilita que les dades puguin ser integrats en el sistema de facturació sense requerir cap entrada de dades de manera manual, la qual cosa augmenta les condicions de seguretat de les dades que no contemplava la factura en paper.
Una factura electrònica deu estar signada digitalment amb certificats qualificats que indiquen la mateixa validesa legal que les factures en format paper.
Per tant, ja no és necessari imprimir la factura perquè aquesta sigui vàlida legal i fiscalment i, tot el tractament (emissió, distribució i conservació) poden fer-se directament sobre el fitxer electrònic generat per l'emissor.
És clar que l'ocupació de la factura electrònica suposa nombrosos beneficis per a les empreses que es decideixin adaptar a aquest sistema de facturació.
A més d'aquests estalvis per a l'empresa, la utilització generalitzada de la factura electrònica comportarà grans beneficis per a la societat per l'estalvi en consum de paper que pot representar.
Sage Murano ja està preparat perquè disposis de la eFactura. Sol·licita'ns més info de com integrar-la sense compromís.

També disponible el Mòdul d'Integració FACe i AOC:
Existeixen també altres Plataformes com FACe i AOC que es poden enllaçar de forma automàtica.
Mitjançant desenvolupament a mesura podem enviar de manera automàtica les factures electròniques dirigides a les Administracions Publiques, connectant amb les plataformes de FACe i AOC en funció de cada client, i conèixer després d'això l'estat de cadascuna d'elles.
Si treballes amb l'Administració i tens activat el mòdul de *efactura, aquesta integració agilitarà els enviaments de les factures sense que hagis de connectar-te als diferents portals per enviar-les.

Beneficis clau per al teu negoci:
La facturació electrònica permet a una empresa automatitzar el seu processament de factures. Com a resultat, els compradors, els proveïdors i les empreses adquireixen una sèrie d'avantatges operatius i estratègiques.
A més de l'estalvi en costos de temps i de paper, gràcies a l'automatització d'aquest procés i a la integració amb altres solucions de gestió empresarial podràs millorar la productivitat en la teva empresa.

Beneficis per als teus proveïdors:
- Reducció de costos
- Major rapidesa en els cobraments
- Augmenta la productivitat
- Millora la satisfacció del client

Beneficis per als teus clients:
- Millora la visibilitat
- Optimitza la tresoreria
- Dades més precises
- Agilita els pagaments

Informa't sobre les nostres solucions adaptades a factura electrònica. Contacta sense compromís amb el nostre assessor comercial emplenant el següent formulari o si ho prefereixes crida'ns al 902 18 80 28 o envia'ns un email a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

 

Si t'interessa rebre més info emplena el nostre formulari de contacte o crida'ns i t'informarem sense compromís.


Add comment


Security code
Refresh