Llançament Sage Marketplace

Llançament Sage Marketplace

Sage anuncia el llançament mundial del seu Marketplace per ISVs amb la participació activa de les noves solucions APP’s de Xarxa Dos Control i Cloud Control Solutions.


Sage, líder mundial en sistemes integrats de gestió, nòmina i pagaments, ha llançat ja mundialment una nova plataforma global per a Proveïdors de Sotware Independents (ISV). A través d'aquest Marketplace, Sage facilita als ISV l'accés a diferents add-on desenvolupats per als productes de la companyia. És per això que ja Dos Control fruit d'aquest acord ja està present amb la seva nova col·lecció de APP’s al servei de tots els clients Sage.

 

En aquest sentit, el Marketplace es concep com un espai comú i global on es mostren tots els add-on desenvolupats per a les solucions de Sage, permetent que els ISV puguin vendre aquests complements integrats en els productes globals, inclosos Sage One i Sage Live. Els clients de Sage també tindran accés al Marketplace i podran comprar directament al ISV aquests add-on.

En declaracions de Michael De Jongh, VP Global ISV i Developer Program de Sage, “est és només el principi del Marketplace. Molts proveïdors de programari independents s'estan unint a nosaltres per desenvolupar noves extensions en la nostra cartera de solucions online. D'aquesta forma els nostres clients veuen incrementat, encara més, el valor dels nostres productes globals com Sage One i Sage Live, a través de nous complements que enriqueixen la funcionalitat del producte principal. Es tracta d'una fantàstica oportunitat perquè els ISV se sumeixen a la nostra creixent comunitat i es recolzin en Sage per créixer”

Com a exemple de add-on ja disponibles en el Marketplace de Sage destaca la inclusió de suport de la APP de nota de despeses i pròximament també estarà disponible la nova APP de gestió de Vacances.

Mès informació en www.sage.com/marketplace

 

Si t'interessa rebre més info emplena el nostre formulari de contacte o crida'ns i t'informarem sense compromís.


Add comment


Security code
Refresh