Nova APP Gestió de Vacances d'Empleats

Descobreix la nova App de Gestió de Vacances d'Empleats


Et presentem en primícia la propera APP que estem desenvolupant: APP Gestió de vacances d'empleats, en breu estarà disponible ja per a tots els nostres clients amb contracte de manteniment actiu. Màxima integració amb les teves solucions SAGE.La nostra gran aposta de valor per a la teva empresa és una Aplicació Web, amb accés des de navegadors, una APP iOs i una APP Android, que permeti la gestió i consulta de les vacances dins d'un calendari laboral d'una empresa.
Aquesta APP et permetrà gestionar de forma còmoda la gestió i consulta de les vacances dins d'un calendari laboral de la teva empresa.
La nostra proposta de valor, pretén oferir una solució al procés definit en cada Pime, per a l'assignació dels dies laborables, festius nacionals, festius locals i de les vacances dels treballadors.
D'una banda tenim a l'empresa que defineix aquest calendari de vacances, i d'altra banda, tenim als empleats que poden o no tenir una visió diferent d'aquesta assignació.
El nostre objectiu és posar a la disposició dels dos perfils, l'eina necessària per a la gestió d'aquest procés en un entorn de claredat, transparència i voluntat d'informació, aportant major satisfacció del personal, competitivitat i resultats econòmics.

Beneficis per a l'empresa:
• Seguretat amb accés individualitzat.
• Accessible, amb accés en el núvol, i dispositius mòbils, i sense necessitat d'instal·lació en els servidors de l'empresa.
• Econòmic, amb tarifa en pagament per ús segons usuaris.
• Aprofitament de les noves habilitats dels treballadors, i fins i tot dels seus dispositius (BYOD).
• Augment de la satisfacció dels treballadors en millorar la seva relació amb el departament de capital humà.

• Integració automàtica amb les teves solucions SAGE.

Beneficis per a l'usuari responsable:
• Major productivitat:
o Accés al fitxer mestre de treballadors, i centres de treball, consultant la informació directament de la seva ERP.
o Accés als calendaris definits de festius i laborables del seu ERP.
o Visualització del calendari de l'empleat o de tot el departament.
o Disminució del temps de dedicació a aquestes tasques.
• Gestió de les sol·licituds dels empleats.
• Resolució d'incidències.
• Disminució de la paperassa i millora dels temps de resposta.

Beneficis per a l'usuari bàsic:
• Petició de vacances. (dates soltes o períodes).
• Consulta de l'estat de la petició, sol·licitada, denegada o acceptada.
• Consulta del seu calendari amb visió de dates laborals, festives, absències, peticions denegades, sol·licitades, vacances, etc...
• Augment de la facilitat de tot el procésS'integra amb totes les teves solucions SAGE: Sage Nòmina Murano, Sage Murano ERP, Sage Factura Plus, Sage Nòmina Plus, etc..
Descobreix la resta de solucions APP, integrades amb les solucions SAGE, fruit d'un important acord tecnològic amb Sage.
Si aquestes interessat a adquirir aquesta APP per a la teva empresa informa't sense compromís i contacta amb el nostre assessor comercial emplenant el següent formulari o si ho prefereixes crida'ns al 972 64 29 45 o envia'ns un email a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Pròximament desvetllarem més APP de la nostra biblioteca Cloud Control Solutions!


Si t'interessa rebre més info emplena el nostre formulari de contacte o crida'ns i t'informarem sense compromís.


Add comment


Security code
Refresh