Sage Forum 2016

Sage Forum 2016

Els assistents han pogut presenciar fòrums de debat sobre el món emprenedor, la transformació digital del negoci o els nous models de gestió del talent.


Tenint en compte la transformació digital en la qual està immers el mercat empresarial, l'objectiu de la trobada ha estat ajudar a descobrir i desenvolupar tot el potencial de les pimes i emprenedors espanyols per al creixement i èxit del seu negoci a través de les eines tecnològiques de gestió més innovadores. Durant la jornada els assistents han tingut la possibilitat de nodrir-se de l'experiència d'empreses d'èxit a través d'un ampli programa de ponències, fòrums de debat i activitats de networking.

 

Luis Pardo, CEO i EVP de Sage Espanya, ha estat l'encarregat d'inaugurar la trobada i donar la benvinguda als assistents. Per la seva banda, Kike Sarasola, Fundador i President de Room Mat Hotels, ha estat l'encarregat de realitzar la ponència d'obertura sota el nom Som Únics. Sarasola ha destacat la importància de la passió com a eix impulsor de la creació d'empreses i la seva diferenciació en tots els sectors.

Sage Forum ha estat l'avantsala de la trobada internacional Sage Summit 2016, el major esdeveniment mundial per a empreses i emprenedors que se celebrarà aquest any del 25 al 28 de juliol a Chicago (EUA) i que va tenir un destacat moment en la presentació d'Andreu Vilamitjana, Director de Màrqueting de Sage Europa qui destaco la importància de l'esdeveniment per a aquelles empreses que necessiten estar a l'avantguarda tecnològica, obrir nous mercats i descobrir les claus del creixement de la mà dels millors experts a nivell mundial.

Després de la inauguració, han donat començament diferents taules rodones dividides en cinc blocs: tractant temes de l'Evolució del Despatx Professional, el Món Emprenedor, la transformació digital del Negoci, l'optimització de les vendes en un món connectat, les estratègies digitals per al desenvolupament i creixement de l'empresa, o les estratègies de SEU, SEM i xarxes socials.

Un altre dels fòrums ha estat escenari de debat sobre els nous paradigmes en la gestió del talent o com fer créixer el teu negoci s'han abordat temes com l'eliminació les barreres tradicionals de finançament, globalitzar els negocis o generar un entorn permanent d'innovació. A més, s'han tractat altres aspectes com la internacionalització, o la gestió i el control de costos.

Així mateix, en aquest context Sage ha presentat la Sage Foundation amb el seu model de responsabilitat corporativa ‘2+2+2’ i ha posat el fermall d'or de la mà dels periodistes Juan Luis Cano i Sara Solomando, que s'han encarregat de fer un diagnòstic de la realitat empresarial amb un toc de bon humor.

Luis Pardo, CEO de Sage Espanya ha destacat que: “La revolució digital té impacte en tots els àmbits: social, econòmic, industrial… És la revolució de les revolucions i és única en velocitat, en capil·laritat, en viralidad… En definitiva, és l'única revolució democràtica. Per això, és molt important que les pimes i emprenedors, els veritables herois de l'economia, liderin el procés digital i inspirin a altres empreses en el seu camí d'èxit”

Si t'interessa rebre més info emplena el nostre formulari de contacte o crida'ns i t'informarem sense compromís.


Add comment


Security code
Refresh