Sage Summit Chicago 2016

Sage Summit Chicago Juliol 2016

Sage Summit 2016, Encén la teva passió
Més de 20.000 participants de tot el món es van reunir a Chicago (USA) del 25 al 28 de juliol per compartir la seva passió pels negocis, les seves experiències i casos d'èxit i on un altre any més Xarxa Dos Control va participar de forma activa i on totes les sessions giren entorn del creixement del teu negoci.
Importants personalitats del món dels negocis i de l'espectacle van participar en el Sage Summit i aportaran la seva experiència als assistents. Entre ells Manuel Martin, gerent de Xarxa Dos Control va tenir una participació especial amb la presentació de les noves APP's desenvolupades per Xarxa Dos Control i integrades amb les solucions SAGE, una de les grans novetats de Sage Marketplace.
Pròximament es publicaran algunes de les seves entrevistes però t'avancem un primer vídeo amb Luis Pardo, CEO de SAGE Spain:

Més novetats del SAGE Summit 2016:

Sage va anunciar durant el Sage Summit 2016 el ja esperat llançament de nous productes (Sage Live) així com el seu ferm compromís amb les tecnologies del futur, centrant-se en les seves col·laboracions comercials presents i futures, en honor de potenciar el creixement del món empresarial. Així ho va desvetllar Stephen Kelly, CEO de Sage, en la seva conferència, on es va recalcar el seu compromís amb la comunitat de programadors amb el llançament de Sage Marketplace, una nova plataforma oberta i basada en API on els ISVs (com és el cas de Dos Control) ja podran mostrar les seves aplicacions i complements de programació per Sage.
Les empreses podran integrar tota la seva activitat en els productes de Sage de manera ràpida i senzilla. D'igual manera, els clients de Sage podran activar integracions amb productes de partners amb tan sol uns clics, evitant la necessitat d'haver de realitzar tasques de manteniment o canvis per l'actualització dels seus productes.
El CEO de Sage va parlar de com, utilitzant les últimes tecnologies i eines, Sage proporciona als empresaris més oportunitats, sent tan sol el començament d'una revolució tecnològica en la qual tots els empresaris i creadors d'empreses haurien de participar per poder competir i créixer.
Luis Pardo va parlar també de Sage Live, una dels estels de l'esdeveniment, una solució nativa web, desenvolupada a través dels llenguatges de Salesforce, integrada perfectament amb altres solucions… “una solució fantàstica, sobretot per a les empreses de nova generació i pels milenials”, diu el directiu.

Sage Live és, a més, ideal pels ISVs, que podran integrar funcionalitats, que podran personalitzar i explotar tot el potencial a través de la Cloud Integration. I és aquí on Dos Control està treballant des de fa mesos amb el ferm propòsit de desenvolupar noves APP's per millorar la funcionalitat del ERP de cadascun dels nostres clients.Si necessites contactar amb el nostre assessor comercial emplena el següent formulari o si ho prefereixes truca'ns al 972642945 o envia'ns un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la i per contactar amb atenció al client pots enviar un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .


Add comment


Security code
Refresh