sage murano solucions de gestió empresarial al núvol

Sage Subscripció

Xarxa Dos Control llança les solucions en SaaS (Software as a Service o Software en Subscripció), perquè puguis gestionar la teva empresa, sense compres, pagant només per ús i servei.

Disponible amb Sage Murano Subscripció, Sage 100 Subscripció, Sage CRM Subscripció.

Et proposem un estalvi radical de costos en la teva empresa augmentant la teva competitivitat!!

Amb el model de Subscripció cobriràs completament les necessitats del teu negoci: hardware, sistemes o software, emmagatzematge, correu, ofimàtica, ERP, CRM, etc.. i optimitzaràs tots els recursos.

Sage Subscripció és la solució integral per qualsevol empresa, ja que resol totes les necessitats de gestió diàries de les petites i mitges empreses, i ofereix la màxima modularitat, seguretat i agilitat d'ús.

Però ara encara anem més enllà: amb aquesta nova modalitat no existeixen contractes de permanència, i tens la possibilitat de donar d'alta o de baixa mòduls i usuaris mes a mes segons les necessitats del teu negoci.

Minimitzaràs els costos d'inversió per implantar un nou programari, les seves llicències i sobretot el seu manteniment, sense compres i gaudint de tots els avantatges de les Solucions Sage.

- Disposar de la flexibilitat i llibertat que la teva empresa necessita, per canviar sense compromís, treballant amb els millors recursos i el millor equip.

- Inclou llicencies + manteniment, hardware, còpies de seguretat, actualitzacions, antivirus, servidor de correu, accés a MS Office i molt més.

La teva empresa ja disposa d'alguna solució Sage?

Si és així et pots acollir a una fórmula mixta. És a dir, t'oferim la possibilitat d'afegir els mòduls que necessitis per un cost per mòdul mensual. Així de fàcil. Des de només € 10 al mes per mòdul podràs disposar de l'eina més potent del mercat per a la teva empresa. Per accedir a la teva demostració personalitzada només has de posar-te en contacte amb nosaltres aquí. A més, organitzem regularment demostracions presencials a diverses ciutats espanyoles. Si vols assabentar-te de quan és la més propera a tu, contacta'ns.

Per accedir a la teva demostració personalitzada  pots posar-te en contacte amb nosaltres. A més, organitzem regularment demostracions presencials en varies ciutats. Si vols assabentar-te de quina és la més propera, inscriu-te aquí .

T'interessa treure els servidors de la teva empresa i per tant tots els maldecaps que suposen el seu manteniment?

Has escoltat parlar del Cloud Computing i pensat en treballar al núvol?

Sabies que moltíssimes empreses ja tenen accés des de qualsevol part del món als seus sistemes i no paguen ni un Euro de manteniment?

Si t'interessa això, et recomanem que llegeixis la nostra secció Cloud Control Solutions. Modernitza la teva empresa al mateix temps que estalvies costos. Sens dubte la millor solució del mercat que només oferim des de Xarxa Dos Control.