sage X3

Sage ERP X3


És un software de gestió empresarial complet per a mitjanes i grans empreses.

Es tracta d'una solució pensada per afrontar els més elaborats processos de negoci, sense perdre per això la seva efectivitat quant a costos, la seva facilitat d'ús i la seva rapidesa d'implantació.

Una solució internacional
Sage ERP X3 és una solució multi-empresa eficaç, que permet treballar a través de gran varietat d'idiomes, divises, empreses, ubicacions i legislacions. Allà on planifiqui establir la seva presència empresarial, disposarà d'una solució ERP fàcil d'implementar en múltiples ubicacions i mercats, com un programari de gestió específicament dissenyat per a aquest país.

Un sistema ERP únic
Sage ERP X3 integra tota la informació i els processos de negoci de l'empresa en un únic sistema de programari i base de dades, permetent que els usuaris obtinguin una visió completa de la seva activitat en temps real, independentment del lloc on han estat creades o emmagatzemades les dades. El sistema gestiona les operacions de Finances, Vendes, Inventaris, CRM, Compres i Producció de forma global i racionalitza tots els processos de la companyia.

La solució ERP internacional per a les mitjanes i grans empreses

Cada dia, la seva empresa afronta el desafiament de transformar les dades en coneixement. El volum d'informació a processar creix diàriament, mentre que el temps i els recursos són cada vegada més limitats. Com podria fer servir de forma més eficaç la informació en la seva empresa?

Sage ERP X3 ofereix la solució perfecta.la única forma d'aconseguir l'èxit a llarg termini és usant un ERP complet per a la planificació i el control de tots els recursos de la companyia. Es tracta d'una solució que ofereix una imatge clara sobre el negoci, en integrar la totalitat dels processos de gestió. Qualsevol altre ERP que manqui d'aquestes característiques simplement no resultarà rendible a llarg termini.

•    Sage X3 ofereix tots els beneficis d'una moderna solució ERP sense cap dels seus inconvenients habituals. Moltes altres solucions ERP resulten massa complexes i rígides. Sage ERP X3 proporciona senzillesa, flexibilitat i escalabilitat en una solució completa de principi a fi.

•    Sage X3 és un producte dissenyat per a les mitjanes i grans empreses. Es tracta d'una solució completa 100% Web que proporciona funcionalitat estàndard amb comptabilitat financera integrada i un suport en tots els mercats internacionals. Sage ERP X3 ofereix una combinació única en el seu abast i diversitat, ajudant a organitzar millor els processos interns de l'empresa i, també, a controlar la informació que s'intercanvia amb socis externs, com a clients, proveïdors o subcontractes.

•    Sage X3 fa que la seva empresa sigui més flexible i que pugui respondre més ràpidament a les noves exigències del negoci, perquè empleats i col·laboradors puguin afrontar millor els canvis de mercat.

- Més que una eina, Sage ERP X3 constitueix la base per mantenir i desenvolupar la capacitat competitiva d'una organització en qualsevol part del món.

Sage X3 - Demani més informació